image

Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri tarafından, kaçakçılıkla mücadele kapsamında düzenlenen operasyonlarda tarihi eser, tıbbi ilaç, gümrük kaçağı elektronik ürün ve sigara ele geçirdi.

Bir iş yerinde yapılan aramada, faturasız 933 adet usulsüz tıbbi ilaç ele geçirildi. Bu olayla ilgili bir şüpheli hakkında adli işlem yapıldıktan sonra serbest bırakıldı.

Bir şahıs üzerinde yapılan aramada, tarihi eser olduğu değerlendirilen 358 adet sikke ve obje ele geçirildi. Bu olayla ilgili bir şüpheli hakkında tahkikat başlatıldıktan sonra serbest bırakıldı.

İki ayrı araçta yapılan aramalarda, gümrük kaçağı olduğu değerlendirilen 610 paket sigara ve 44 adet elektronik sigara ele geçirildi. Bu olayla ilgili iki şüpheli hakkında tahkikat başlatıldıktan sonra serbest bırakıldı.

Bir şahıs üzerinde yapılan aramada, gümrük kaçağı olduğu değerlendirilen 70 adet Airpods kulaklık ve 16 adet şarj aleti ve kablosu ele geçirildi. Bu olayla ilgili bir şüpheli hakkında tahkikat başlatıldıktan sonra serbest bırakıldı.

Emniyet yetkilileri, kaçakçılıkla mücadelede kararlı olduklarını ve bu tür operasyonların artarak devam edeceğini belirttiler.

Operasyonda ele geçirilen ürünler, ilgili birimlere teslim edildi.  MURAT ORHAN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *