image

Batman İşitme Engelliler Spor Kulübü (İESK), Türkiye İşitme Engelliler Federasyonu 1. Lig D Grubunda mücadeleye 7-1'lik galibiyetle başladı. Elazığ Bahçelievler Ahmet Yılmaz Stadyumunda Kayserispor İESK ile karşılaşan Batman ekibi, rakibini adeta ezdi geçti.

İlk Yarıda Fark Açıldı

Karşılaşmanın ilk yarısında Batman ekibi 4 gol atarak net bir fark yakaladı. İkinci yarıda da oyuna baskılı başlayan Batman İESK, 3 gol daha atarak Kayseri Spor'u 7-1 mağlup etti. Bu sonuçla Batman İESK puan tablosunda liderliğe yükseldi.

Hedef Süper Lig!

Batman İESK Başkanı Ayhan Arı, lig sonunda Süper Lige yükselmek istediklerini söyledi. Başkan Arı, "Güçlü bir takım oluşturduk. 12 yıldır birçok başarıya imza attık. Hedefimiz Batman'a yakışır şekilde Fair-Play çerçevesinde Süper Lige çıkmak. İlk maçımızı rahatlıkla kazandık. Önümüzde Van Spor maçı var. Ligi kayıpsız götürmek istiyoruz." dedi.

Teknik Direktör Osman Seyrek de Süper Lige çıkmak ve orada kalıcı bir takım olmak istediklerini ifade etti. Kayserispor'u 7-1 gibi farklı bir skorla yendikleri için mutlu olduklarını belirten Teknik Direktör Seyrek, her maçlarının final havasında olacağını söyledi. MURAT ORHAN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *