image

Batman Gıdacılar kooperatifi temel atma töreni yapıldı. Törende konuşan Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Gıdacılar Kooperatifi'nin bir başarı hikayesi yazdığını belirtti.

"Kendi yağıyla kavrulan, yatırımını kendi yapan ve sorunlarını çözen bu  kooperatif Batman'ın vizyonunu da gösteriyor." Diyen Nasıroğlu, "Bu son derece kıymetli bir proje. Arsanın satın alınması, projenin oluşturulması, kooperatifin kurulması ve süratle işe başlanılması bir başarı hikayesidir.  İnanıyorum ki 2025'de açılması hedeflenen bu kooperatifin de açılışını beraber yapacağız." İfadelerini kullandı.

Üreten bir kent istediklerini ifade eden Nasıroğlu, "Gelişmesini istediğimiz bu kentin kendi ayakları üzerinde durmasını sağlayacak bir mekanizmasının oluşmasını istiyoruz. Hep şunu söylüyoruz. Sadece binaları inşa etmekle ve fabrikaları kurmakla olmaz. Bu ürettiklerimizin satışının da yapmamız lazım. Batman'da satış pazarlama ağının da olması lazım. Biliyorsunuz Batman'da Gıda OSB'nin hazırlıklarını da yapıyoruz. İnşallah yakın zaman da Gıda OSB'nin de temelini atacağız. Biz fabrikaları kuracağız ama ürettiğimiz Batman ürünlerini Türkiye'nin tamamında da satışını  yapmamız lazım.  Siz dünyanın en güzel ürününü bile üretseniz satışını yapamadıktan sonra bir anlam ifade etmez.  Dolayısıyla satışı pazarlamanın ve lojistiğin önemli bir  kıymeti var. Batman'da bu enerji var. İnanıyorum ki gelecekte Batman'ın ürünleri Türkiye'nin dört bir tarafında olacak." Dedi.

Nasıroğlu, üretimle beraber ihracatın da yapılması gerektiğini sözlerine ekledi.

Konuşmaların ardından Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Vali Ekrem Canalp ile temel atma butonuna bastı. HABER MERKEZİ

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *