image

Kozluk’ta 10 farklı okulda yaklaşık 1000 öğrenciyle ağız ve diş sağlığı, sağlıklı beslenme ve öz bakım alışkanlıkları konulu açık hava tiyatro gösterisi yapıldı.

Kozluk'taki öğrencilere ağız ve diş sağlığı, sağlıklı beslenme ve öz bakım alışkanlıkları hakkında bilgi ve bilinç kazandırmayı amaçlayan Haydi Umutla Gülümse Projesi, 10 farklı okulda düzenlendi. Seyyar tiyatro grubu olarak salon yerine açık havada düzenlenen tiyatro gösterileriyle öğrencilere eğitim verilmesi amaçlandı.


Yaklaşık 1000 öğrenciye ağız ve diş sağlığı, sağlıklı beslenme ve öz bakım alışkanlıkları hakkında bilgi verildi. Öğrencilere tiyatro gösterisi sonrasında broşürler ve çeşitli hediyeler dağıtıldı.



Ağız ve diş sağlığı, sağlıklı beslenme ve öz bakım alışkanlıkları, çocukların genel sağlıkları ve gelişimleri için oldukça önemli olduğunu belirten yetkililer bu proje kapsamında gerçekleştirilen tiyatro gösterilerinin, öğrencilere bu konularda eğlenceli ve etkili bir şekilde bilgi ve bilinç kazandırdığını belirttiler. MUHARREM KAYIK

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *