image

Batman Amatör Ligi müsabakaları sonrasında Sason Gençlik Spor, Özel İdare Gençlerbirliği Spor, İluh72 Spor, Kozluk Diriliş Spor, Güneş Spor, Alsancak Spor, Enerji Gençlik ve Yenipınarspor gruplarında ilk dörde girerek play off müsabakaları oynamaya hak kazandı.

 

8 Play-Of takımının yöneticisi ASKF Batman Şube Başkanı Mahmut Akyol eşliğinde Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk’i ziyaret ederek destek beklediklerini belirttiler. Yapılan ziyarette Play-Of’a kalan takımlar, imkânlar dâhilinde kalan maçlarını Batman Şehir Stadyumunda oynama taleplerini İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk’e ilettiler.

 

“Hak Eden Takım Kazansın”

Gençlik ve Spor İl Müdürü Özperk; “Zorlu ve meşakkatli bir sezonu bitirmek üzereyiz. Play-Off’a kalan 8 takımımızı da tebrik ederiz. İnşallah hak eden takımımız ilimizi en iyi bir şekilde temsil eder. Geçen yıllarda imkânlarımızı zorlayarak amatör finali ile BAL’a yükselme müsabakalarını Şehir Stadyumunda oynatıyorduk. Bu yıl ise bize gelen talebe göre maç sayısı 8’e çıkacak. Çim sahalar normal sentetik sahalar gibi değiller. Belirli zaman dilimlerinde müsabakalar oynanırsa çimler büyük zarar görür ve kurtarılması zorlaşır. Onun için teknik personellerimizle yapacağımız değerlendirme sonrasında imkânlarımızı zorlayarak takımlarımıza yardımcı olmaya çalışacağız.” diye konuştu.

 

“Batman’a Yakışır Müsabakalar Oynansın”

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk’e ilgi ve alakasından dolayı takımlar adına teşekkür eden ASKF Batman Şube Başkanı Mahmut Akyol ise; “Takımlarımızın taleplerini İl Müdürümüze ilettik. Her zaman Gençlik ve Spor İl Müdürümüz bizler için imkânları zorlamıştır. Bizler de makul bir şekilde takımlarımızın taleplerinin yerine getirilmesini rica ettik. Aynı zamanda

Sahanın da ciddi anlamda zarar görmesini istemiyoruz. Play-Off’a kalan bütün takımlara başarılar dilerim. Batman’a ve takımlarımıza yakışır müsabakaların oynanmasını bekliyoruz.” diye konuştu.  MURAT ORHAN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *