image

Batman’da birçok işyerine kaçakçılık ekipleri tarafından baskın düzenlendi.

Cep Telefonu Dükkanına Baskın
Polisler tarafından Batman’da bir iş yerine yapılan baskında gümrük kaçağı 19 adet cep telefonu, ⁠80 adet şarj kablosu, 17 adet sarj başlığı, 44 adet kulaklık, 8 adet akıllı saat, ele geçirildi. İş yeri sahipleri olan B.T ve M.S.T hakkında adli işlem yapıldı işlemlerin ardından hu kişiler serbest bırakıldı.


Tıbbi İlaç Taşıyan Araca Baskın

Kaçakçılık şube ekipleri tarafından bir araçta yapılan aramada, 450 adet faturası bulunmayan özel amaçlı tıbbi ilaç, 180 adet yüksek enerjili tam beslenme ürünü ele geçirildi.

 

Tarihi Eser Sikkeler Ele Geçirildi
Batman’da şüphe üzerine bir şahsın üzerinde yapılan aramada, tarihi Eser olduğu değerlendirilen, 202 Adet Gümüş renkli sikke ele geçirildi. şüpheli M.S hakkında adli işlem başlatıldı ve işlemlerin ardından serbest bırakıldı.


Kalaşnikof Ele Geçirildi

Batman’da polis ekipleri tarafından bir evde yapılan aramada, 1 Adet kalaşnikof olarak bilinen Uzun Namlulu Ak-47 Silah ve Şarjör ve 17 Adet 7,62 mm çapında uzun namlulu Fişek ele geçirildi. Şüpheli T.A isimli şahıs hakkında adli işlem başlatıldı. Mahkemeye çıkarılan T.A Adli Kontrol Şartı ile serbest bırakıldı.

 

Tıraş Makinaları Ele Geçirildi
Bir motosiklette yapılan aramada, Gümrük kaçağı olduğu değerlendirilen,200 Adet Tıraş Makinası ele geçirildi. Şüpheli R.Y isimli şahıs hakkında adli işlem başlatıldı ve işlemlerin ardından şüpheli serbest bırakıldı.

 

Kaçak Sigaralara El Konuldu
Polis ekipleri tarafından bir araçta yapılan aramada, 2580 Paket Gümrük Kaçağı Sigara ele geçirildi. Şüpheliler  A.G.İ  ve S.A hakkında adli işlem yapıldı ve işlemlerin ardından şüpheliler serbest bırakıldı.  MURAT ORHAN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *