image

EYS Kapsamında Ek Ders Başvuruları Başladı! Eğitim ve yetiştirme seferberliği (EYS) kapsamında Batman Gençlik il müdürlüğüne bağlı tesislerde ek ders karşılığı eğitimci ve antrenör alımı için başvurular başladı. Gençlik spor müdürlüğü bünyesinde çalışmak isteyen bütün eğitimci ve antrenörler, 15 Nisan - 2 Mayıs 2024 tarihleri arasında e-Devlet üzerinden başvuruda bulunabilirler.

Başvurular 15 Nisan 2024’te başladı ve 2 Mayıs 2024 tarihine kadar devam edecek. Görev almak isteyenler E-Devlet üzerinden başvuru yapabilirler.

Batman İl Gençlik Müdürlüğünden yapılan açıklamada “Eys kapsamında il müdürlüğümüze bağlı tesislerde ek ders karşılığı çalışmak isteyen başvurusu olan veya olmayan bütün eğitici ve antrenörlerin 15 Nisan - 2 Mayıs tarihleri arasında e devlet üzerinden başvuru yapmaları gerekmektedir.”denildi.

EYS Nedir?

Eğitim ve yetiştirme seferberliği (EYS), Milli Eğitim Bakanlığı'nın başlattığı ve tüm vatandaşlara ücretsiz spor ve kurs imkanı sunan bir projedir. Bu proje kapsamında, il müdürlüklerine bağlı tesislerde çeşitli spor dallarında ve kurslarda eğitim verilmektedir.  MURAT ORHAN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *