image

Batman Cudi Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlar 3506. Sokak ve 3525. sokağın başında bulunan bir çukurun bir ay önce açılıp bırakıldığını ve o günden beri kapatılmadığını belirterek yetkililerden bu çukurun kapatılmasını istediler.



Mahalle sakinleri, bir aydır çukurun kapatılması için çözüm beklediklerini belirttiler. Mahalle sakinlerinin aktardığı bilgilere göre, 3506. sokakta, 3525. sokağın başında bulunan bir çukur, bir aydır kapatılmayı bekliyor. Bu çukur, hem yayalara hem de araçlara tehlike oluşturuyor. Mahalle sakinleri, yetkililere defalarca başvuruda bulunmalarına rağmen çukurun hala kapatılmadığını ve bu durumdan duydukları rahatsızlığı dile getiriyorlar.



Mahalle Sakinleri Tepkili

Çukurun kapatılmaması nedeniyle tepkili olan mahalle sakinleri, yetkililere seslenerek çukurun kapatılma işleminin bir saatte halledilebilecek bir iş olduğunu neden bir aydır bekletildiğini anlayamadıklarını belirttiler. Mahalle sakinleri şu ifadeleri kullanıdılar:

"Bir aydır bu çukur burada duruyor. Defalarca yetkililere başvurduk ama hala bir çözüm bulunmadı. Bu çukurdan dolayı kaza olmaması teselli oluyor. Yetkililerden bu çukurun bir an önce kapatılmasını istiyoruz."  MUSTAFA KAYNAK



0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *