image

Siyonist işgal rejiminin Gazze'ye yönelik saldırıları devam ederken, 7'den 70'e tüm vatandaşların mazlum Gazze halkına desteği artarak devam ediyor. Bu desteğe örnek teşkil eden Batman'da yaşayan Zehra Nart, Ahmet Talha Pulat, Kerem Ulaş, Beren Ulaş, Havva Nur Salkan, Beyza Salkan ve Meryem Azra isimli küçük çocuklar da bayramda topladıkları paraları Gazze'deki yetim ve muhtaçlar için Umut Kervanına bağışladı.


Umut Kervanı Vakfı Batman temsilcisi Rıdvan Üzümcü, küçüklerin bu anlamlı davranışının büyük bir örneklik teşkil ettiğini belirterek duygularını şu şekilde ifade etti: "Yaşları küçük ama davranışları büyük kardeşlerimiz bayramda topladıkları paraları Gazze'deki çocuklara verilmek üzere bizlere bağışladı. Allah kendilerinden razı olsun, bir ömür onları korusun."


Gazze'ye yardımların aralıksız devam ettiğini de vurgulayan Üzümcü, bu zor zamanda mazlum Filistin halkının yanında olduklarını ve olmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.


Küçük yaşta göstermiş oldukları duyarlılık ve yardımseverlikle takdir toplayan Batmanlı çocuklar, umutsuzluğun hakim olduğu bir coğrafyada yeşeren umut ışığı olmaya devam ediyor. Onların bu anlamlı davranışı, bizlere insanlığın her yaştan ve her koşulda var olabileceğini bir kez daha hatırlatıyor.


Umut Kervanı yetkilileri yapılan bu bağışın, Gazze'deki yetim ve muhtaçlar için hayati önem taşıdığı ve zorluklar içinde yaşayan insanlara bir nebze olsun umut ışığı olacağını belirterek tüm halkı Filistin konusunda daha da duyarlı olmaya davet ettiler. MURAT ORHAN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *