image

Batman Medya Mensupları Derneği (BAMMED) Başkanı Mehmet Salih Özcan, mübarek Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Batman halkının bayramını kutlayan Özcan, “Bir Ramazan ayını daha geride bıraktık. Hayırla, bereketle dolu bu ayın sonucunda Rabbimizin bize bahşettiği bayramı kutlayacağız. Bu bayram günlerinin Batman halkı için esenlik ve kardeşlik duyguları içerisinde geçirilmesini Allah’tan diliyorum” ifadelerini kullandı.

Gazze’de yaşanan soykırım vahşetine de değinen Özcan, “Bir taraftan bayrama kavuşmanın sevincini yaşarken, öbür taraftan da Gazze’de, Filistin’de Siyonistler tarafından Müslümanlara yaşatılan vahşetin, soykırımın hüznü içindeyiz. Batı destekli siyonistler tarafından altı aydan fazladır   Filistin halkına yönelik sürdürülen katliam Ramazan ayı boyunca da sürdü. Bayram günlerine girerken mübarek topraklarda katliam ve vahşet tüm hızıyla sürüyor.” dedi.

Özcan mesajının devamında, “Rabbimizden Ramazan Bayramının mübarek Filistin topraklarının, Gazze’nin, Müslümanların ilk kıblesi Mescid-i Aksa’nın ve Kudüs’ün kurtuluşuna vesile olmasını diliyorum. İnşallah ümmetin vahdet içerisinde aydınlık yarınlara kavuşacağı günler yakındır. Rabbimizden huzur dolu, barış dolu, coşkuyla kutlanacak bayramlara kavuşmayı diliyoruz” ifadelerini kullandı. MURAT ORHAN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *