image

TPAO Kristal Park Lokantasında basın mensuplarıyla iftar yemeğinde bir araya gelen AK PARTİ Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, AK PARTİ Batman İl Başkanı Akif Gür, il yönetimi ve 31 Mart yerel seçimlerinde seçimi kazanan ve kazanamayan belediye başkan adayları, 31 Mart yerel seçim sonuçlarını değerlendirdi.

İftar yemeği sonrası ilk sözü alan AK PARTİ Batman İl Başkanı Akif Gür, basın mensuplarına davetlerine icabet ettikleri için teşekkür etti.

Batman merkezde seçimi kaybetmelerine rağmen 3 ilçe ve 2 belde belediyesini kazandıklarını ifade eden Gür, kazanan belediye başkanlarını tebrik ederek seçmenlerine teşekkür etti.

“Seçmenlerimiz sandığa gelmedi”

Batman’da seçime katılım oranının Türkiye ortalamasının altında kaldığını ve sandığa gelmeyen seçmenin ağırlıklı olarak kendi seçmenleri olduğunu ifade eden Gür, bunun sebeplerini tespit etmek ve gerekli adımları atmak için çalıştıklarını belirtti.

Gür’den sonra söz alan ilçe belediye başkanları kendilerini tanıtarak seçim sonuçlarını değerlendirdiler.

“Genel merkezden mahalle temsilciliğine kadar sonuçları değerlendiriyoruz”

Toplantıda en son söz alan AK PARTİ Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, seçimlerde alınan sonuçları genel merkezden mahalle temsilciliğine kadar tüm kademelerde değerlendirdiklerini ve gerekli dersleri çıkarmak üzere yoğun bir çalışma yürüttüklerini ifade etti.

Toplantı, gazetecilerin sorduğu sorular ve muhataplarının verdiği cevaplarla sona erdi.

MUSTAFA KAYNAK

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *