image

İstasyon alt geçidi her yağmur yağışında sular altında kalıyor. Yağan yağmur sonrası alt geçidi kullanamadıklarını söyleyen vatandaşlar her seferinde aynı sorunla karşılaştıklarını söyleyerek tepkilerini dile getirdiler.

Peron girişi istasyon alt geçidi her yağmur yağışında sular altında kalıyor. Vatandaşlar sular içerisinde geçemediği için mecburi demir yolunu kullanmak zorunda kalıyor. Sorun hakkında şikâyetlerini dile getiren çevre esnafı ve vatandaşlar  "Her yağmur yağdığında aynı sahneye şahit oluyoruz. Vatandaş sular içerisinden geçemediği için mecburi demir yolunu kullanmak zorunda kalıyor. Bu durum olası bir faciaya da yol açabilir. Kötü bir durum olmadan yetkililerin bu soruna bir an önce çözüm bulmasını istiyoruz" dediler.
SORUMLULAR HAREKETE GEÇMELİ

Yağmur yağdığı her defasında aynı görüntüyle karşı karşıya kaldıklarını dile getiren Peron spor mağazası sahibi Murat Çetin alt geçidin adeta havuza dönüştüğünü ve çocukların bilinçsizce bu sular içerisinde geçerek oynadığını, sağlıklarını ciddi olarak olumsuz etkileyeceğini, bunun yanı sıra vatandaşların alt geçidi kullanamadığını ifade etti. Bu durumdan şikâyetçi olduklarını söyleyen Çetin,  "Alt geçidin hali içler acısı, sorumlular duyarsız. Her seferinde bizler bu sorunla karşı karşıya kalıyoruz. Bir türlü yetkililer buna bir çözüm bulamıyor. Bu duruma biran önce çözüm gelmesini istiyoruz.” Dedi.

Şeyhmus Toprak

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *