image

HÜDAPAR belediye başkan adayı Serkan Ramanlı ile Batman Petrolspor maçında aynı karede gözükmesinden dolayı Dem Parti Batman Belediye eşbaşkanlık adaylığı Dem parti yönetimi tarafından iptal edilen Mehdi Öztüzün meclis üyeliği görevinden de istifa etti.

 

İlk sıradan belediye meclis üyesi seçilen Mehdi Öztüzün Dem Parti Meclis üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı. Öztüzün, eşbaşkanlıktan alınma sürecinde yaptığı açıklamada “Ben zaten memurluktan geldiğim için parti üyesi değildim. Ne bir savunma aldılar ne de bir cevap verebildiler. Nereden ihraç ettiklerini anlamadım. Biz yine bildiklerimizi söyleriz. Mücadelemize devam ederiz. Birileri gibi kendi çıkarımıza bakmadık biz.” Demişti.

 

Mehdi Öztüzün, Batman Petrolspor – Anadolu Üniversitesi maçını izlerken HÜDAPAR Milletvekili ve Batman belediye başkan adayı Serkan Ramanlı ile aynı fotoğraf karesinde gözükmesi tuhaf bir şekilde Dem Partisi yönetimi tarafından büyük bir sorun olarak görülmüştü Dem Parti yönetimi tarafından Mehdi Öztüzün hakkında önce soruşturma açıldığı belirtilmiş daha sonra da Öztüzün eşbaşkanlık adaylığından alınmıştı.

 

Öztüzün’ün başka bir partiye geçip geçmeyeceği hakkında açıklama yapılmadı. Öztüzün sosyal medya hesabından en son yaptığı paylaşımda “Bitmedi bu kavga sürecek… Bu talan düzeni (sektörleşen siyasi yapı) yıkılıncaya dek…Yoksul halklarımızın çıkarları dışında hiçbir düşüncemiz olmadı. Çocuklarının ölmesini engellemeye çalıştık. Şimşekleri üzerimize çekeceğimizi biliyorduk. Beceremedik burjuva siyasetini. Yoksullar, düşman olmayın, savaşmayın demeye çalıştık. Budur suçumuz. Ceza mı? Seve seve çekeriz. Bilen bilir bizi; arı kovanına çomak sokmaya çalıştık. Başaramadık maalesef. Yoksul halk çocukları ölürken, birileri zenginleşip mevki sahibi oluyorsa, bizim başarısızlığımızdadır. Halklarımızdan özür diliyoruz. Halkımız en iyi hakemdir.” açıklamasını paylaşmıştı.  MURAT ORHAN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *