image

Batman’daki tüm islami sivil toplum kuruluşlarının ortaklaşa katılımıyla düzenlenecek kitlesel basın açıklamasına tüm Batman halkı davet edildi.

“Kudüs iman ve izzet davasıdır.” Temasıyla yapılacak olan kitlesel basın açıklaması için Batman İslami sivil toplum kuruluşları adına yapılan davette “Bir gece kendisine bazı ayetlerimizi gösterelim diye kulunu (Muhammed’i) Mescid-i Haram’dan çevresini mübarek kıldığımız Mescid-i Aksa’ya götüren Allah, noksan sıfatlardan münezzehtir. O gerçekten her şeyi işitmekte ve görmektedir.” (İsra – 1)”  Kudüs ve Mescid-i Aksa sevdalısı tüm halkımızı bekliyoruz.”  denildi.

 

İsrail’in Filistin’deki katliamlarını, Kudüs işgalini protesto etmek ve Filistinli Müslümanlarla dayanışmak amacıyla düzenlenecek kitlesel basın açıklaması bugün saat 16.30’da Gülistan Caddesi’nde düzenlenecek.  

 

Yapılan davet açıklamasında “Siyonist barbarlar tarafından kardeşlerimiz katledilirken, Kudüs işgal altındayken, Mescid-i Aksa, fiili saldırılara uğrarken, bu mukaddes beldenin ve İslam'ın ilk kıblesinin özgürlüğe kavuşması için buluşmaya, sesimizi yükseltmeye devam edeceğiz. Bu işgal sürecinin çok da uzun süremeyeceğine, İslam ümmetinin özgür Kudüs'te toplanacağı günün yakın olduğuna inanıyoruz. Tüm Kudüs ve Mescid-i Aksa sevdalısı Müslüman halkımızı Cuma günü yapılacak Dünya Kudüs Günü kitlesel basın açıklamasına davet ediyoruz." denildi.  MURAT ORHAN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *