image

Yedi Hilal Batman İl Teşkilatı, Dünya Kudüs Günü münasebetiyle 4 Nisan 2024 Perşembe günü saat 20.45'te Eğitim-Bir-Sen İl Temsilciliğinde "Üç Din'in Tek Şehri Kudüs" konulu bir seminer düzenliyor.

Seminere Mardin Artuklu Üniversitesi Kudüs ve Filistin Çalışmaları Araştırma Görevlisi Ferhat Gökdağ konuşmacı olarak katılacak.

Seminerde Kudüs'ün tarihi ve dini önemi, Üç din için Kudüs'ün anlamı, Kudüs'ün Filistinliler için önemi, İsrail'in işgal politikaları ve Kudüs'e etkileri ve Kudüs'ün özgürlüğü için neler yapılabilir konuları ele alınacak.

Yedi Hilal Derneği Batman İl Teşkilatı, Dünya Kudüs Günü’nün her yıl 4 Nisan'da İsrail'in işgal ettiği Kudüs'ün statüsüne dikkat çekmek için düzenlenen bir gün olduğunu, bu yılki seminerde, Kudüs'ün tarihi ve dini önemi, üç din için anlamı, Filistinliler için önemi ve İsrail'in işgal politikalarının etkileri gibi konular ele alınacağını belirterek tüm Batmanlıları bu önemli seminere davet etti.

Yedi Hilal Derneği yetkilileri seminere katılmak için ön kayıt yaptırmak gerekmediğini isteyen herkesin 4 Nisan 2024 Perşembe günü saat 20.45'te Batman Eğitim-Bir-Sen İl Temsilciliğine gelerek seminere katılabileceğini açıkladı. MURAT ORHAN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *