image

Ak Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, İslam aleminin mübarek Kadir Gecesi'ni birlik ve beraberlik mesajıyla kutladı. Ramazan ayının sona ermesine duyulan hüznün yerini Kadir Gecesi'nin sevincine bıraktığını vurgulayan Nasıroğlu, bu özel gecenin önemini şu sözlerle dile getirdi:

"Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi'ne erişmenin sevincini yaşıyoruz. Bu gece, sema kapılarının sonuna kadar açıldığı, duaların kabul edildiği ve ilahi rahmetin bolca yağdığı bir gecedir. Bu vesileyle dargınlıkları ve küskünlükleri bir kenara bırakıp, birbirimize sevgi ve saygı ile yaklaşmamız gerektiğini hatırlatmak isterim."

Nasıroğlu, mesajında İslam coğrafyasındaki mazlumların ve Filistin'in de unutulmaması gerektiğini vurguladı. Kadir Gecesi'nin tüm İslam alemine huzur ve barış getirmesi dileğinde bulunan Nasıroğlu, şu ifadelerle tamamladı:

"Bu mübarek gecede yapacağımız dualarda, İslam coğrafyasındaki barış ve huzur için, Filistin'in özgürlüğü için ve tüm mazlumların refahı için niyazda bulunalım. Kadir Gecesi'nin tüm hemşerilerime ve İslam alemine hayırlar getirmesini Allah'tan niyaz ediyorum."  MUHARREM KAYIK

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *