image

Okul sporlarında basketbol branşında Türkiye finallerine katılmaya hak kazanan Belde Ortaokulu, hem kızlarda hem de erkeklerde aynı okuldan finallere yükselen tek devlet okulu oldu.

Yarı Finallerde Grup Şampiyonu:

Daha önce il ve bölge şampiyonalarında gruplarından şampiyon olarak çıkmayı başaran basketbolcular, Mardin'de gerçekleştirilen yarı final müsabakalarında da gruplarından çıkmayı başardı. Bu başarıyla birlikte Belde Ortaokulu, Türkiye finallerinde Batman'ı temsil edecek.

Başarının Sırrı: Programlı ve Disiplinli Çalışma:

Okulun Beden Eğitimi Öğretmeni Özgür Pişkin, elde edilen başarının tesadüf olmadığını vurguladı. Pişkin, başarının arkasında programlı ve disiplinli bir çalışmanın olduğunu söyledi. Pişkin, "Bu başarıya ulaşmak için uzun yıllardır İl Özel İdare Spor Kulübü ile birlikte yaptığımız protokol kapsamında çalışmalarımızı sürdürüyorduk. Şükürler olsun ki Türkiye Finallerine kalarak hedefimize ulaştık. Türkiye finallerinde de Batman ilimizi en iyi şekilde temsil edeceğiz." dedi.

Teşekkürler:

Pişkin, başarıda emeği geçenlere de teşekkür etti. Pişkin, "Batman için bu başarı gurur ve onur verici. Her zaman yanımızda olan Sayın Valimiz Ekrem Canalp'a, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Sayın Mehmet Şafi Özperk'e, işbirliği protokolü yaptığımız İl Özel İdare kurumuna ve genel sekreteri Abdülkadir Özer'e, değerli antrenörleri Heybet Nasıroğlu ve Hüsnü Genç'e, okul müdürümüz Hamdi Baltacı'ya, maddi ve manevi olarak yanımızda olan herkese teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Batman'ı Desteklemeye Çağrı:

Belde Ortaokulu basketbol takımları, Türkiye finallerinde Batman'ı en iyi şekilde temsil etmek için büyük bir hırsla çalışıyor. Tüm Batmanlıları finallerde takımlara destek vermeye davet ediyorlar.  MURAT ORHAN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *