image

31 Mart yerel seçimlerine az bir kala Saadet Partisi çalışmalarını hızlandırdı. Batman Merkez İlçe Başkanı Mehmet Mihdi Oğuz ve yönetim kurulu üyeleri Gültepe Mahallesi esnafı ve Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yatan hastaları ziyaret etti.

Gültepe Mahallesi'nde esnaflarla bir araya gelen Oğuz ve ekibi, esnafın sorunlarını, istek ve taleplerini dinledi. Adayın tanıtıldığı ziyarette esnaflar, Saadet Partisi'nin seçim vaatleri hakkında bilgi aldı.

Daha sonra Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne geçen Oğuz ve ekibi, yatan hastaları ziyaret etti. Hastalara geçmiş olsun dileklerini ileten Oğuz, karanfil ve partiyi tanıtan broşürler dağıttı. Hasta yakınlarıyla da sohbet eden Oğuz, sağlık hizmetlerine ilişkin talepleri dinledi.

Ziyaretler hakkında açıklama yapan Saadet Partisi Batman Merkez İlçe Başkanı Mehmet Mihdi Oğuz, şunları söyledi:

"Seçimlere az bir süre kala hem esnafımızı hem de hastalarımızı ziyaret ederek hem sorunlarını dinlemek hem de adayımızı tanıtmak istedik. Esnafımızın birçok sorunu olduğunu gördük. Bu sorunların çözümü için elimizden geleni yapacağız. Hastalarımıza da geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Onların da birçok talebi var. Sağlık hizmetlerinin daha iyi olması için biz de üzerimize düşeni yapacağız." MUHARREM KAYIK

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *