image

Batman İl Emniyet Müdürlüğü tarafından 19 Mart 2024 tarihli yerel gazetelerde yayınlanan "ARACIN İÇİNDE BAŞINDAN VURULMUŞ HALDE BULUNDU" haberi ile ilgili bir açıklama yapıldı. Açıklamaya göre, 18 Mart 2024 tarihinde saat 05.00 sıralarında Pınarbaşı Mahallesi Hamidiler Caddesi üzerinde A.G. tarafından kullanılan bir araçta seyir halindeyken arka koltukta oturan O.A., elinde bulunan ruhsatsız bir tabanca ile intihar teşebbüsünde bulunmuştur.

Araç içerisinde bulunan diğer arkadaşları A.G. ve V.B., O.A'yı İluh Devlet Hastanesi'ne götürmüş ve burada yapılan ilk müdahalenin ardından yaralı şahıs, başına isabet eden kurşun nedeniyle hayati tehlike kaydıyla Bölge Devlet Hastanesi'ne sevk edilmiştir. Olaya tanık olan diğer arkadaşlar, O.A'nın 10 gün önce cezaevinden çıktığını, psikolojik sorunları olduğunu ve kız arkadaşıyla sorunları olduğunu belirtmişlerdir.

Yaralı O.A, hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edildi. İl Emniyet Müdürlüğü, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini ve gerekli adli işlemlerin yapılacağını belirtti.  MUHARREM KAYIK

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *