image

Batman ilinde her yağmur yağdığında evi sular altında kalan vatandaşlarımız var.’ diyen Yeniden Refah Partisi Batman Belediye Başkan Adayı Av. Tahir Zaman sözlerini şöyle sürdürdü; “Ne yazık ki hala evini yağmur suyundan korumak için evinin çatısını naylonla kapatan insanlarımız var. Belirtmek isterim ki belediyenin tek görevi park ve yol yapmak değildir. Zira sosyal belediyecilik anlayışı gereği doğacak ve doğması muhtemel afetlere karşı önlem alma ve bakıma muhtaç insanların ihtiyaçlarını karşılama da belediyenin vazifeleri arasındadır.” Dedi.

 Zaman, “Şu an günümüzde hala şiddetli yağan bir yağmur da ne yazık ki insanlarımız bu durumdan çok olumsuz etkilenebiliyor. 4 ay önce yaşanan sel felaketinde 4 vatandaşımız hayatını kaybetti. Hala yaşanabilecek sel felaketlerine karşı yeterli altyapımız ve tedbirlerimiz mevcut değil.” Dedi.

“BATMAN DİYARBAKIR CADDESİNDEN İBARET DEĞİL”

Zaman; “Belediye açısından yapmayı düşündüğümüz projelerin başında yaşanabilecek bu tarz felaketlere karşı altyapı problemini çözmek vardır. Bu minvalde birçok mahalleye üvey evlat muamelesi yapıldığına üzülerek şahit oluyoruz. Zira hep belirttiğimiz gibi Batman Diyarbakır caddesinden ibaret değildir.” diye konuştu. MURAT ORHAN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *