image

Batman Üniversitesinde görevli akademisyenler Akademisyen-Öğrenci Buluşmaları etkinlikleri kapsamında 18 Mart- 22 Mart 2024 tarihleri arasında toplamda 5 buluşma gerçekleştirildi.

Haftanın ilk buluşması 19 Mart 2024 tarihinde gerçekleşti ve Dr. Öğr. Üyesi Nursezen KAVASOĞLU tarafından "Ağız ve Diş Sağlığında Bilinmesi Gerekenler" konulu bir sunum yapıldı. Bu buluşmada Batman Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya gelindi.

Aynı gün bir diğer buluşmada ise Dr. Öğr. Üyesi Serap Gülçin ÇETİN, yine Batman Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya gelerek "Ağız ve Diş Sağlığında Bilinmesi Gerekenler" konulu bir söyleşi gerçekleştirdi.

20 Mart 2023 tarihinde ise Vakıfbank Anadolu Lisesi öğrencileriyle buluşan Dr. Öğr. Üyesi Özlem BEZEK GÜRE, "Üniversite Hayatına Dair Merak Edilenler" konulu bir eğitim verdi.

21 Mart 2024 tarihinde ise Öğr. Gör. Fatma DENİZ, "Reklamlar Nasıl Çözümlenir?" konulu bir sunum yaparak Gültepe Anadolu Lisesi öğrencilerine misafir oldu.

Haftanın son buluşması ise 22 Mart 2024 tarihinde gerçekleşti ve Dr. Öğr. Üyesi Sercan KAYA tarafından "A'dan Z'ye Karaciğer Sağlığı" konulu bir sunum yapıldı. Bu buluşmada Mevlana Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya gelindi.

Akademisyenlerin konuşmalarının ardından öğrencilerin sorularını yanıtlamasıyla etkinlikler sona erdi.  MURAT ORHAN


0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *