image

Elektrik Kesintisinin Yapılacağı Mahalle ve Köyler… 

BATMAN MEKEZ

Batman merkezde; 06:30 - 14:00 saatleri arasında Pınarbaşı, Raman, Sağlık, Yeni, Bayındır, Kültür, Kösetarla, Kumtepe ve Organize Sanayi Bölgesi mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacak.

SASON

Sason’da 09:00 - 17:00   saatleri arasında Dereiçi, Umurlu, Merge, Derince, Kaleyolu, Sarigan Mezra, Şehan Mezra, Gençler, Giribani Mezra Ve Dikbayır’da planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacak.

KOZLUK

Kozluk’ta 08:30 - 18:00 saatleri arasında Pınarhisar ve Merce’de planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacak.

GERCÜS

Gercüş’te 09:00 - 18:00 saatleri arasında Karalan, Boğazköy, Yüceköy, Kırkat, Konak, Mağaralı, Pınarbaşı(Merkez), Öteyaka, Aydınlı, Çukurçeşme, Kışlak, Bağözü, Koyunlu, Eymir, Tepecik, Derei, Gökçe, Doruk ve Arık mahalle ve köylerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacak.

BEŞİRİ

Beşiri’de 16:00 - 22:00 saatleri arasında Danalı’da planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacak.

(MURAT ORHAN)

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *