image


HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, 24 Mart Pazar günü Batman'da partisinin belediye başkan adaylarına destek için düzenlenecek mitinge katılacak. HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu, yerel seçimler dolayısıyla il ziyaretlerine yoğun bir şekilde devam ediyor. Seçmenlerle bir araya gelerek sahanın nabzını tutan Yapıcıoğlu, partisinin belediye başkan adaylarına bizzat destek istiyor.

BATMAN HALKINDAN DESTEK İSTEYECEK

Yapıcıoğlu, yerel seçim ziyaretleri kapsamında Batman'da düzenlenecek mitinge katılarak kentte büyük teveccüh gören HÜDA PAR Belediye Başkan adayı Serkan Ramanlı ve tüm adayları için destek isteyecek.

MİTİNGİN COŞKULU GEÇMESİ BEKLENİYOR

Pazar günü yapılacak büyük mitingle ilgili konuşan Ramanlı da yaptığı açıklamayla halkı mitinge davet etti. Ramanlı, şunları kaydetti: Değerli Batman halkı, yavaş yavaş seçim kampanyamızın sonuna yaklaşıyoruz. Pazar günü saat 14.00'te Kültür Mahallesi'nde olacağız. Orada mitingimizi düzenleyeceğiz. Bütün halkımızı mitingimize davet ediyorum. İnşallah Batman bütün renkleriyle mitingimizde olacak. Gelin hep beraber rengimizi, tercihimizi bütün Batman halkına ve Türkiye'ye gösterelim. Hepinizi mitingime davet ediyorum."

MUHARREM KAYIK

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *