image

Kısa adı KAHEV olan Kadın Hekimler Eğitime Destek Vakfı spor ve oyun odası kurulumu için Petrol İlkokuluna bağışta bulundu. Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve KAHEV (Kadın Hekimler Eğitime Destek Vakfı) iş birliği ile Petrol İlkokulu'nda yapılan spor ve oyun odasının açılışına Batman İl Milli Eğitim Müdür Vekili Hasan ÇANKAYA, KAHEV Başkanı Uzman Doktor Demet ORHAN BAŞER, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Beşir TİLEĞİ, KAHEV üyeleri, okul yöneticileri ve öğretmenler katıldı.

Açılış töreninde konuşan İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hasan ÇANKAYA, KAHEV'e eğitime verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. KAHEV Başkanı Demet BAŞER ise spor ve oyun odasının çocuklara sağlayacağı faydalardan bahsetti.

Törende ayrıca okul müdürü Nihat GÜNTEKİN, Dr. Hakan URAL'ın katkılarıyla okula kazandırılan Leyla URAL spor ve oyun odası için KAHEV Başkanı Demet BAŞER'e plaket takdim etti.

Spor ve oyun odasının çocukların fiziksel ve motor gelişimini destekleyeceği, çocukların sosyalleşmesine ve iletişim becerilerini geliştirmesine yardımcı olacağı, hayal gücünü geliştireceği, çocukların enerjisini atmalarını ve stres atmalarını sağlayacağı belirtildi.


KAHEV'e Teşekkür

Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğü, KAHEV'e eğitime verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. KAHEV'in bu tür katkıları, çocukların daha iyi bir eğitim almalarına ve daha sağlıklı bir şekilde gelişmelerine yardımcı oluyor. MURAT ORHAN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *