image

Yaklaşan 31 Mart seçimleri öncesinde seçim çalışmalarına devam eden Yeniden Refah Partisi Belediye başkan adayı Tahir Zaman, Batman’ın kangren haline gelen sorunlarına neşter vuracağını söyledi.

Zaman, “Batman ilimizin sorunlarının başında ahlaki yozlaşma geliyor. Ne yazık ki son 4 yılda uyuşturucu kullanımı, intihar oranları ve gençler arasında uyuşturucu kullanımı, ve dolandırıcılık suçu çok fazla artmış durumda. Bu durum göz ardı edilemeyecek kadar büyük bir sorundur. Şayet bu sorunun üzerine gidilmez ise gençlerimiz suç bataklığında boğulmaya devam edecektir.” ifadelerini kullandı.

Sorunların doğru çözümlerle ortadan kalkacağını söyleyen Zaman, “Cezaevlerinin sayısını arttırmak bir çözüm değildir. Zira önemli olan bireyi suça götüren yolları kapatmaktır. Hastalıklı bir ağacın yapraklarına değil önce köküne bakılmalıdır. Ahlak ve maneviyat temelli siyasi anlayışımız dün olduğu gibi bugün de aynı temel üzerinedir. Bunun için her zaman dediğimiz gibi uyuşturucu tacirlerine asla geçit vermeyeceğiz ve gençlerimizi suça götüren yolları kapatacağız. Ahlak ve maneviyatı önceleyen gençler yetiştireceğiz. Bunları yapmadığımız takdirde bu gençlerin vebali bizlerin üstündedir.” şeklinde konuştu. MUSTAFA KAYNAK

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *