image

Batman HÜDAPAR Milletvekili ve belediye başkan adayı Serkan Ramanlı Batman için her zaman çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Seçim Çalışmasına ara vermeden devam eden HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ve halkla buluşmaya devam ediyor. Sabah erkan saatlerde hayvan borsasını ziyaret eden Ramanlı, esnaf ile sohbet ederek sorun ve sıkıntılarını dinleyen Ramanlı, esnafa yaptıkları çalışmalar ve seçim çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.

Hayvan pazarı sonrası çalışmalarına aralıksız devam eden Ramanlı, İl Sağlık Müdürlüğü, Yaşam Hastanesi, Batman Park’ı ziyaret etti. Ramanlı açıklamasında, “Sabah erken vakitlerde Hayvan Borsası'nı ziyaret edip esnaf ile hasbihal ettik. Ardından İl Sağlık Müdürlüğü çalışanlarını ziyaret ettik. Gece demeden, gündüz demeden Batman için çalışmaya devam.” dedi.


Batman için yorulmadan yürümeye devam ediyoruz

HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı, seçim çalışmaları kapsamında Yaşam Hastanesi'ni ziyaret etti. Burada tedavi gören hastalarla yakından

ilgilenen Ramanlı, çocuk hastalara balon dağıtarak moral verdi. Ramanlı, Batman Park Alışveriş Merkezi yönetimini ziyaret ederek, alışveriş merkezinde bulunan işletmeleri de gezdi. Bu ziyaretlerle iş dünyasının nabzını tutan Ramanlı, esnafın ve işletmelerin ihtiyaçlarını dinledi.

Hastane ve AVM ziyareti ile ilgili açıklama yapan Ramanlı şöyle dedi: “Yaşam Hastanesi yönetimini, çalışanlarını ve hastaları ziyaret ettik. Kıymetli misafirperverliklerinden ötürü Sayın Mehmet Dinç Bey’e teşekkür ediyorum. Sonrasında Batman Park yönetimini ve esnafını ziyaret ettik. Batman için yorulmadan yürümeye, adım adım şehrimizi gezmeye devam ediyoruz.”

Kanaat Önderleri ve Alimlerle İftar

Ramanlı, Batman'ın kanaat önderleri ve alimleriyle iftarda bir araya geldi. İftar buluşmasında, Batman';ın farklı kesimlerinden gelen önemli isimlerle görüş alışverişinde bulunan Ramanlı, toplumsal dayanışmayı ve birlik ruhunu pekiştirdi. Çalışmalarına aile ziyaretleri ile devam eden Ramanlı, gece gençlerle bir çay ocağında buluşarak karşılıklı fikir alışverişi ve muhabbet ile noktaladı.

Seçildikten sonra da aynı yolda aynı enerjiyle yürüyeceğiz Halk, esnaf ve gençlerle buluşması ile ilgili açıklama yapan Ramanlı, “Ne mutlu o kimseye ki halkına hizmetle müşerref kılınmış. Biz bu şerefi bir onur olarak üzerimizde taşıyoruz. Taşımaya da devam edeceğiz. Sabah 07.30’da Hayvan Pazarı’nda başladığımız günü Gece 00.30’da gençlerle kahvede noktaladık. Onlarca yere gittik. Yüzlerce insanımızı gördük. Yeter mi? Asla! Biz bu memlekette selam verilmedik insan bırakmayana kadar sahadayız. Sadece seçilene kadar değil yanlış anlaşılmasın. Seçildikten sonra da aynı yolda aynı enerjiyle yürüyeceğiz. Çünkü biz HÜDA PAR’ız.” ifadelerini kullandı. 

HABER MERKEZİ

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *