image

Batman Dem Parti Eşbaşkan adayı Av. Mehdi Öztüzün Dem Parti’den ve eşbaşkanlıktan ihraç edilince Batman’da bir grup yol kapatarak eylem yaptı.

Mehdi Öztüzün aday tespit ön seçiminde oyların yüzde 80'nini alarak birinci olmuştu. Daha sonra en yüksek oyu almasına rağmen Parti Merkezi tarafından resmi aday olarak gösterilmemişti. Bu süreçte de Pazaryeri mahallesinde toplanan yüzlerce kişilik kalabalık bir grup yürüyüşe geçerek eylem yapmış Mehdi Öztüzün’ün resmi aday yapılmasını istemişti.


Resmi aday gösterilmeyen Mehdi Öztüzün açıklama yaparak partisinin hizmetinde olduğunu çalışmalara başlayacaklarını belirtmişti. Batman Petrolspor – Anadolu Üniversitesi arasında oynanan 3.lig 2.grup müsabakasını tribünde taraftarın arasında izleyen Hüdapar adayı Serkan Ramanlı ve Dem parti adayı Mehdi Öztüzün’ün aynı fotoğraf karesinde yer alması üzerine Dem Parti tuhaf bir şekilde açıklama yayımlayarak Öztüzün hakkında soruşturma başlatıldığını belirtmişti.

Dün açıklama yapan Dem Parti örgütü Mehdi Öztüzün’ün ihraç edildiğini açıkladı. Bu açıklama sıcaklığını korurken bir grup “Mehdi Öztüzün İrademizdir” pankartı asarak sloganlar atarak yol kapatma eylemi gerçekleştirdi. Grup bu anların videosunu “Hırsız Dem Parti İrademizde dokunma Dem Parti” yazısıyla paylaştı.

Sosyal medyada yoğun gündem olan ihraç “Dem Parti kayyum atadı” yorumlarıyla paylaşıldı.    MURAT ORHAN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *