image

Necat Nasıroğlu Külliyesi'nde verilen iftar yemeğine katılan Ceylan, ilk orucunu vatandaşlarla birlikte açtı.

Daha sonra masaları dolaşan Ceylan, vatandaşlarla hasbihal edip Ramazan ayının hayırlar getirmesi dileğinde bulundu. 

Necat Nasıroğlu Külliyesi'nin bütün Batman halkının ortak kullanımı için inşa edildiğini anımsatan Ceylan, Külliye Batman’ın tüm mahallelerinde ve dahi ilçelerin bu tesisten yararlanması için inşa edildi. Sayın vekilimiz Nasıroğlu da Batman'ın yarınları için güzel umutlar inşa ediyor. Biz de her ne görev olursa bu yolda katkı sunmak için gönüllüyüz." Dedi.

Batman'ın tüm noktalarına ramazan çadırları da kuracaklarını belirten Ceylan, "İnşallah belediyeyi kazandığımızda ramazan aylarında şehrimizin tüm noktalarına iftar çadırları kuracağız.  Ramazan ayının ruhuna yakışır olarak düzenlenen şenlikleri tüm mahallelerimize de yayacağız. " diye konuştu .

Batman'da merkezde bulunan hizmetleri, tüm mahallelere eşit şekilde götüreceklerini de kaydeden Ceylan, "Bizim projelerimiz arasında her mahalleye kreş, etüt ve kurs merkezleri yer alıyor. Tüm mahallelerimize adil bir hizmet götürerek kenar mahalle kavramını ortadan kaldıracağız" dedi.

Ramazan aylarında Batman'ın tüm noktalarına ramazan çadırları kuracaklarını, ramazanın ruhuna yakışır şenlikleri tüm mahallelere yayacaklarını söyledi.

Bir de tüm mahallelere Adil bir hizmet götürerek kenar mahalle kavramını ortadan kaldıracaklarını ifade etti. HAMDULLAH KARADAŞ

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *