image

TÜGVA’lı gençler, şehrin işlek cadde ve anayollarında hazırladıkları su ve hurmaları iftar saatinde evlerine yetişemeyen vatandaşlara dağıtıyor. Kumanyaları alan vatandaşlar, gençlere sevinçlerini dile getirerek teşekkür ediyor. TÜGVA’lı gençler, yaptıkları bu örnek davranışlarıyla büyük takdir topluyor.  

TÜGVA Batman İl Temsilcisi Mehmet Onutçu, Ramazan ayında yardımlaşma ve paylaşma konularındaki hassasiyetin daha da arttığını belirtti. Onutçu, “İftara 5 Kala” projemizle paylaşma sorumluluğumuzu yerine getirmek amacıyla iftara evlerine yetişemeyen vatandaşlarımıza hazırladığımız hurmaları ve suyu ikram ediyoruz. Bu vesileyle tüm hemşerilerimizin, İslam aleminin ve özellikle Gazzeli kardeşlerimizin Ramazan-ı Şerif'ini tebrik ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum." dedi.

Gönüllü gençlere teşekkür eden Onutçu, "TÜGVA Batman İl Destek Koordinatörümüz 'İftara 5 Kala' diyerek iftara yolda yakalanan hemşerilerimizin yanında. Bu güzel projeleri için genç kardeşlerime teşekkür ediyorum. Harikasınız gençler." dedi.

MUSTAFA KAYNAK

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *