image

Batmanlı vatandaşlar Afrika ve Asya'nın susuzlukla mücadele eden ve suya kavuşmanın çok zor olduğu bölgelerinde Rahmetli Eşi ve kendi adına sadakayı cariye niyetiyle Cansuyu derneği aracılığıyla Nijer ve Uganda'da 2 adet su kuyusu bağışında bulundular.

Cansuyu Derneği Batman Şube Başkanı Mehmet Emin Turan; “Hayırsever bağışçılarımız, emekli imam Abdülbari Hocamız ve esnaf abimiz Diyadin Bey'e teşekkür ediyor Allah razı olsun diyoruz. Allah hayırlarını kabul ve makbul eylesin inşallah. Genel merkezimizin gönderdiği Teşekkür Belgesi ve kuyu açılışını gösteren video görüntülü flaş belleği Kıymetli bağışçılarımız, Abdülbari Hocamıza ve esnaf abimiz Diyadin Bey'e takdim ettik… Sizler de bu hayırlı yolda yardımda bulunmak isterseniz Afrika için kuyu açma bedeli 3500 dolar, Asya için 1000 dolar. Siz değerli bağışçılarımız, isterseniz kendi adınıza Su Kuyusu açtırabilir; isterseniz de su kuyusu açma havuzuna pay verebilirsiniz.” dedi.

Cansuyu’nun çok hayırlı hizmetler yaptığını belirten bağışçılar Abdulbari Hoca ve Diyadin Bey, kendilerini böyle bir hayra vesile ettikleri için teşekkür ederek Allah razı olsun dileğinde bulundular. MURAT ORHAN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *