image

Atatürk İlkokulu öğrencileri; Kral Şakir-Devler uyandı” adlı filmi, ilimizdeki bir AVM sinemalarında hem izledi hem de patlamış mısır yiyerek; keyif buldu ve eğlenceli dakikalar geçirdiler.

Batman Atatürk İlkokulu, öğrencilerine sosyal ve kültürel etkinliklerle dolu bir ortam sağladı.

Etkinlikle ilgili bilgi veren Sınıf öğretmeni Siraç Akçay, “Sinema ve döner yeme gibi etkinlikler, öğrencilerin hem sosyal becerilerinin gelişmesine katkıda bulunuyor hem de derslerin yoğunluğundan bir nebze olsun uzaklaşmalarını sağlayarak öğrencilerin motivasyonunu da artırıyor ve eğlenceli bir sonuçlandırma sağlıyor.” Dedi.

 Akçay, gerçekleştirilen sinema etkinliğinde, çocukların gözündeki mutluluğun her şeye bedel olduğunu ve bu bir saatin onlar için çok değerli olduğunu söyledi.

Akçay, “Öğrencilerimiz için sosyal-kültürel ve tüm alanlarda etkinliklerimiz devam edecek. Bu bağlamda maddi-manevi desteklerini ve emeklerini hiçbir zaman eksik etmeyen velilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Akçay “öğrencilerimizde toplumda milli ve kültürel değerler yönünden farkındalık oluşturmak, öğrencilerimizin hayal gücünü gelişmesine ve çevresine daha duyarlı bireyler olarak yetişmelerine destek olmak amacıyla   öğrencilerimizi sinema ile buluşturduk. Kral Şakir -Devler Uyandı " adlı filmi izleyen öğrencilerimiz sinemada keyifli zaman geçirdiler.” dedi. MUHARREM KAYIK

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *