image

Metin Yelboğa, piyasadaki yükselen döviz kuru, malzeme fiyatları ve işçilik maliyetlerinin artması nedeniyle ev almanın artık hayal bile edilmeyecek noktalara gelebileceğini belirtti. Bu durumda, vatandaşlara ev alma düşüncelerini bir an önce hayata geçirmeleri gerektiğini belirtti.

Batman’da en fazla değer kazanan yatırımın ev almak olduğunu belirten Metin Yelboğa, Batman piyasasında daire almanın faydalı bir yatırım olabileceğini belirtti.

 Yelboğa, ev satın almanın mali ve duygusal bir yatırım olduğunu, bu nedenle, karar vermeden önce birçok faktörü göz önünde bulundurmanız gerektiğini ancak, yeni bir ev satın almanın birçok açıdan avantaj sağlayabileceğini belirtti.

Metin Yelboğa Batman’da emlak piyasasında fiyatların her geçen gün arttığını bunun da alım fırsatları doğurduğunu belirtti. Dolar, altındaki yükselişler ve enflasyondaki artışların malzeme fiyatlarını çok arttırdığını bundan dolayı da inşaat maliyetlerinin yükseldiğini belirten Yelboğa şu an hazır ev almanın yeni ev yaptırmaktan çok daha uygun olduğunu belirtti.

MURAT ORHAN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *