image

HÜDA PAR Batman belediye başkan adayı Serkan Ramanlı’nın seçim ziyaretleri kapsamında yaptığı mahalle ziyaretlerinde tandır başında karşılaştığı kadınlarla yaptığı “tandır dedikodusu” sohbeti, izleyenleri gülümsetirken sosyal medyanın da gündemi oldu.

Ramanlı, seçim çalışması kapsamında yaptığı ziyaretler kapsamında Hilal mahallesinde tandır başında karşılaştığı kadınlara selam verdikten sonra gelişen diyalog gülümsetti.

Ramanlı ve mahalleli kadınlar arasında yaşanan diyalog:

Ramanlı: Selamünaleyküm. Kolay gelsin. Nasılsınız iyi misiniz?

Mahalleli: Allah peygamber sizden razı olsun.

Ramanlı: Hani bilirsiniz, erkekler kahvelerde otururken kendi aralarında konuşurken, “tandır dedikodusu” diye bir şey söylerler. Biz de dedik ki şimdi tandır başına gidip dedikodu mu yapacağız?

Mahalleli: Ben de doktora gitmiştim, doktorun bana yazdığı ilaçlar için doktora, bana bu ilaçların pek iyi olmadığını, bir fayda sağlamadığını söylüyorlar, dedim. O da bana sana tandır başında mı söylediler bunu? diye karşılık verdi. dedim vallahi bu da Kürt’tür.

Ramanlı: Dedi kodu yapalım da biz kendi dedikodumuzu yapalım. Ne haldeyiz? İyi yolda mıyız? Kötü yolda mıyız? İyilik mi yapıyoruz? Kötülük mü yapıyoruz?

Mahalleli: Allah dedikoduyu bize nasip etmesin. (Bir ağızdan) Amin. Dedikoduyu yapsak da günahı bizedir. Kendimize kötülük yapmış oluruz.

Ramanlı: Şimdi benim kim olduğumu biliyor musunuz? Beni tanıyor musunuz?

Mahalleli: Hayır valla tanımıyoruz.

Ramanlı: Ben Batman milletvekiliyim. Serkan Ramanlı. Kendime rahat oturmuyorum, üstüne üstlük bu da yetmiyormuş gibi kalkmış gitmiş belediye başkan adayı da olmuşum!

Mahalleli: Baş göz üstüne.

Ramanlı: Allah sizden razı olsun. Bundan sonra tandırlarda dedikodu olduğunu söyleyenler olursa onu tokatlarız. (Gülüşmeler) Biz gittik, böyle bir şey görmedik diyeceğiz.

Mahalleli: Valla kardeşim ne söyleseniz de biz tandırı bulduk mu dedikodu yaparız.

Ramanlı: Haydaaa… Ne yapalım, biz ayıbınızı örtelim dedik; siz kendinizi ifşa ediyorsunuz. Ne yapalım?

Mahalleli: Kalkıp yalan söylersek olur mu? (Gülüşmeler)

Ramanlı: Biz kendimiz herhangi bir dedikodu görmedik. Hadi hoşça kalın.

MUSTAFA KAYNAK




0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *