image

AK Parti Batman Belediye Başkan Adayı Adil Sebati Ceylan, Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı Petrolkent Gençlik Merkezi'ni ziyaret ederek gençlerle bir araya geldi. Ceylan, burada yaptığı açıklamada, gençlerin en iyi eğitimi alması, kendini geliştirmesi ve her alanda başarılar elde etmesi için her türlü imkanı sağlayacaklarını söyledi.

Gençlerin Batman'ın kalkınmasında en değerli güç olduğunu vurgulayan Ceylan, "Onlara iş ve aş imkanları yaratmak bizim memlekete olan borcumuzdur. İnşallah gençlerimize istihdam alanları açacağız. Gençlerin önünü açmak ve şehrimizde istihdam alanlarını artırmak için elimizden geleni yapacağız." dedi.

Ceylan, global dünyayla rekabet edebilecek bir gençlik inşa etmeyi hedeflediklerini belirterek, "Gençlerimizin öz güveni yüksek; dünyayla entegre olmuş ve global dünyaya bedensel, zihinsel ve mesleki olarak rekabet edebilecek niteliklerle donatılmasını hedefliyoruz. Devletimizi ve özel sektörümüzü başarıdan başarıya taşıyacak bu donanım da yetişen gençlerimiz olacaktır. Gençlerimize güvenimiz sonsuz." diye konuştu.

Ziyarette Ceylan, gençlerle sohbet edip voleybol ve satranç oynadı ve ok atışı yaptı. Ceylan, ayrıca gençleri başarılarından dolayı tebrik etti.

MUSTAFA KAYNAK

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *