image

Yoğun seçim maratonu arasında sürece ilişkin değerlendirmede bulunan başkan adayı Ceylan, hizmet adamı olduklarını ve AK Parti ile Batman’ın birçok projeyle kalkınacağının altını çizdi.

"31 Mart seçimlerinde Batman'ı küçük hesaplara kurban etmeyelim, İktidarın gücüyle projelerimizi hayata geçirip Batman'ı şaha kaldıracağız. Bizler hizmet adamıyız. Bu memleketin bir evladı ve insanı olarak kendi halkımıza hizmet etmeye söz verdik. Bunun içinde Sayın vekilimiz Ferhat Nasıroğlu ile kol kola verip, kentimizi misyonu ve vizyonu açık kentler arasına koymayı hedefliyoruz.

İstihdama yönelik önemli projeleri hayata geçireceklerini belirten Ceylan, 'Hedeflerimiz doğrultusunda istihdam projeleri faaliyete geçtiği zaman 50 bin insanımız iş imkanına kavuşacak. Projelerimizi hazırlarken şehrin 30 ve 40 yıl sonrasını planlayarak hazırlıyoruz." dedi.

Vatandaşlarla istişare halinde kentsel dönüşümü uygulayacaklarına vurgu yapan Ceylan, "Kentsel dönüşüm ve deprem gerçeğine karşı yapılması gerekenleri bir an önce yapacağız.

Kentsel dönüşüm çalışmalarını paydaşlarla ve halkımızla birlikte hayata geçireceğiz." şeklinde konuştu. HABER MERKEZİ

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *