image

Sason’da coşkulu bir kalabalık ile karşılanan AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu ve AK Parti Batman İl Başkanı Akif Gür, AK Parti’nin Sason seçim lokalini açtılar.

Burada konuşan Milletvekili Nasıroğlu, kendilerini büyük bir heyecan ve teveccüh ile karşılayan partililere teşekkür etti.

"Memleket için durmadan çalışıyoruz"

“Millet ve memleket için, Sason için durmadan, gayret ve samimiyetle çalışıyoruz.” diyen Nasıroğlu, "Biz insanlarımızı seviyoruz. İnsanları kandırmaca üzerine bir siyaset gütmedik ve kimseyi aldatmadık.  Olmayacak ve gerçekleşmesi mümkün olmayan vaatlerde bulunmadık. Yapabileceklerimizi vaat ediyoruz ve vaatlerimizi de yerine getiriyoruz." şeklinde konuştu.

"Batman'da istihdam rekoru kırılacak"

Nasıroğlu, Batman’da kurmak istedikleri Organize Sanayi Bölgeleri’nin (OSB) Türkiye tarihinde en hızlı şekilde yatırım programına alındığını ve kısa sürede tamamlanarak Batman'da istihdam rekorunun kırılacağını söyledi.

2 milyar 611 milyon 120 bin TL yatırım projesi desteği ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığınca 2024 yılı yatırım programına alınan OSB'lerin inşaatına başlayacaklarını ve büyük firmaları davet edeceklerini ifade eden Nasıroğlu, Samanyolu Tekstilkent ve Oymataşı Gıda İhtisas OSB'lerini yatırım programına alarak seçim vaatlerini yerine getirdiklerini sözlerine ekledi.

MUSTAFA KAYNAK

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *