image

HÜDA PAR seçim lokali açılışında konuşan HÜDA PAR Batman belediye başkan adayı Serkan Ramanlı, bütün kesimleri kucakladıklarını ve amaçlarının Batman’a hizmet olduğunu söyledi.

14 Mayıs genel seçimlerinde gördükleri ilginin hakkını vermek için gece gündüz çalıştıklarını ve belediye seçimlerini kazanmaları halinde tüm Batmanlılarla dayanışma halinde olacaklarını belirten Ramanlı, şu ifadeleri kullandı:

“Birbirimizle dayanışmazsak, birbirimizin iyiliğini istemezsek, birbirimize kol kanat germezsek asla başaramayız. Parti, aşiret, köylü-kentli ayrımı olmadan hepimiz birbirimizi sevmek, birbirimizle yardımlaşmak zorundayız. Yardımlaşabilmek için de evvela muhabbeti geliştirmek zorundayız, birbirimizi sevmek zorundayız. Seni sevmeyen dar gününde yanında durmaz. Biz de her zaman milletimizin yanındayız ve olmaya da devam edeceğiz inşallah. Bütün Batman halkına sesleniyorum: Birbirimizi sevmedikçe birbirimize yardımcı olamayız. Görüşlerimiz birbirinden farklı olabilir, herkes aynı düşünmek zorunda değil. Kanaatlerimiz birbirinden farklı olabilir ama bu bizim birbirimizi sevmemize engel değil.”

Yoğun bir katılımla yapılan açılış programında binlerce partili hazır bulundu.

MUSTAFA KAYNAK

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *