image

HÜDA PAR Batman Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı, basın ziyaretleri kapsamında gazetemizi ziyaret etti. Gazetemiz yönetimi tarafından sıcak bir şekilde karşılanan Ramanlı, belediye seçimleri süreciyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Batman Belediye başkanlığına adaylığının halk tarafından teveccühle karşılandığını, çok olumlu dönüşler aldığını belirten Ramanlı, hedeflerinin seçimi kazanmak olduğunu söyledi.

Batman’da yaşayan herkese hizmet götürme amacındayız

Belediye seçimlerine ideolojik bakmadıklarını, Batman’da yaşayan herkese hizmet götürme amacında olduklarını vurgulayan Ramanlı, o yüzden tüm Batman halkının oylarına talip olduklarını ifade etti.

Batman ile ilgili çok sayıda projelerinin bulunduğunu söyleyen Ramanlı, projelerini ileriki günlerde çok detaylı bir şekilde Batman halkıyla paylaşacaklarını belirtti.

Belediyenin gelirlerini tereddütsüz bir şekilde halkın hizmetine sokacağız

Halkın kendisini belediye başkanlığına layık görüp seçtiği takdirde, belediyenin gelirlerini tereddütsüz bir şekilde halkın hizmetine sokacaklarını vurgulayan Ramanlı, Batman’ı gelişmiş, müreffeh bir şehir haline getirmek için azami gayret içerisinde olacaklarını söyledi. MURAT ORHAN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *