image

Hüda Par Batman Gençlik Kolları Başkanı Burak Demir ve Gençlik Kolları üyeleri, 19 Mayıs mahallesinde oturan gençlerle bir araya gelerek 31 Mart yerel seçimler öncesi 19 Mayıs mahallesinde yapılacak çalışmaları istişare ettiler.

Demir: Gençlerimizin Desteğini Bekliyoruz

Toplantıda konuşan Hüda Par Batman Gençlik Kolları Başkanı Burak Demir, 19 Mayıs mahallesinde yaşayan gençlerin fikirlerini ve taleplerini dinlemek için bu toplantıyı düzenlediklerini söyledi. Demir, "31 Mart yerel seçimlerinde 19 Mayıs mahallesinde yaşayan gençlerimizin desteğini bekliyoruz. Gençlerimizle birlikte 19 Mayıs mahallesini daha güzel bir hale getireceğimize inanıyoruz." dedi.

Gençlerden Talepler

Toplantıda 19 Mayıs mahallesinde yaşayan gençler, mahalleye yapılması gereken çalışmalar hakkında görüş ve önerilerini dile getirdiler. Gençler, park ve bahçelerin düzenlenmesi, sokak aydınlatmalarının iyileştirilmesi gibi taleplerde bulundular.

Demir: Taleplerinizin takipçisi olacağız

Hüda Par Batman Gençlik Kolları Başkanı Burak Demir, 19 Mayıs mahallesinde yaşayan gençlerin taleplerini not aldıklarını ve bu talepleri gerçekleştirmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Demir, "31 Mart yerel seçimlerinde 19 Mayıs mahallesinde yaşayan gençlerin desteği ile adayımız sayın Serkan Ramanlı’yı seçtirecek ve mahallemizi daha güzel bir hale getirecek çalışmaların yapılması noktasında taleplerinizin takipçisi olacağız." diye konuştu.

MUSTAFA KAYNAK

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *