image

Bayındır mahallesinde düzenlenen programda konuşan Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Batman'da enlerden birini yaşadıklarını söyledi.

Nasıroğlu, Aybüke Yalçın İl Halk Kütüphanesi'nin geçen yıl 1 milyon 654 bin 852 kişiyi ağırladığını ve kütüphanenin Türkiye'de en çok kullanıcı sayısına ulaşan ikinci kütüphane olduğunu ifade etti.

Batman'da çocukların geleceği için birçok alanda yatırımları hayata geçirerek atılımlar yaptıklarını aktaran Nasıroğlu, temeli atılan kütüphanenin de bunlardan biri olduğunu söyledi.

Programda yaptığı konuşmanın devamında Nasıroğlu, Biz Batman'da şunu hep iddia ettik, dedik ki yeni dönemde farklı olalım. Yani klasiğin biraz dışına çıkalım. İşte, Batman modeli, enler diyoruz. İnsanlarımızı bir yerlere getirelim. Çünkü insanlarımız buna layıktır. Dolayısıyla bunları yaparken de farklı düşünmemiz, yani klasik, bildiğimiz ezberlerin dışına çıkarak bir şeyler yapmamız lazım. Bu farkındalık ile göreceksiniz ki, Batman'da bu ektiğimiz tohumlar yeşerecek, Batman bölgenin parlayan yıldızı olacak. Biz bu iddia ile, Milli Eğitim'de de güzel çalışmalar yapıyoruz.” ifadelerini kullandı.(HABER BÜLTENİ)

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *