image

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, bu akşam Ankara’da 31 Mart'ta yapılacak mahalli idareler seçimi için partisinin aday tanıtım finalini yapacak ve seçim beyannamesini açıklayacak.

Tanıtım programında aralarında Batman’ın Sason ilçesi, Sason Yücebağ Beldesi ve Beşiri ilçesi İkiköprü (İstasyon) belde belediye başkan adaylarının olduğu kalan tüm adayların açıklanacağını belirten HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, “31 Mart mahalli idareler seçimlerinde her seçim bölgesinde kendi logo ve adaylarıyla seçime girme kararı almış bulunuyoruz. Batman’ın henüz açıklamadığımız Sason, Yücebağ ile Beşiri ilçesine bağlı İkiköprü belde başkan adaylarını bu akşam Ankara’da yapılacak aday tanıtım programında Genel Başkanımız açıklayacak.” ifadelerini kullandı.

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Şahin, “Genel Başkanımız Sayın Zekeriya Yapıcıoğlu, bu akşam Ankara Mamak Necmettin Erbakan Kongre Merkezi’nde aralarında Batman’ın Sason ilçesi, Sason Yücebağ Beldesi ve Beşiri ilçesi İkiköprü (İstasyon) belde belediye başkan adaylarını açıklayacak. Halkımızı belediyecilikte çığır açacak, şehirlerimizin kronikleşen sorunlarına çözüm üretecek, HÜDA PAR’ın dürüst, emin, çalışkan kadrolarıyla ve halkın belediyesi anlayışıyla tanıştırmaya kararlıyız. Tüm halkımızı adaylarımıza ve partimize destek olmaya davet ediyoruz.” dedi.

MUSTAFA KAYNAK

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *