image

Kuyumcu Muhammed Şirin Seyidoğlu, yatırım aracı olan altın fiyatları en uygun zaman diliminde olduğunu söyledi. Yatırım araçları içerisinde Bankaların Faiz kararı sonrası, emlak ve araçtan sonra en çok tercih edilen yatırım aracının altın olduğunu belirten Seyidoğlu, “Yatırım araçları açısından insanların en büyük yanılgısı bankalara faiz için yapılan yatırımdır. Faiz Allah’a karşı yapılan savaştır. Allah’ın yasakladığı en büyük günahlardan olduğu için insanlar getirisini çok olduğunu düşünüyorlar. Aslında yanılıyorlar. Çünkü bir konuda Allah insanı bir şeyden men ediyorsa, men edilen eylem dünya ve ahiret için en büyük zarardır.” ifadelerini kullandı.

“Bankaların faiz karşılığı yaptığı yatırım fonları haram olmakla birlikte küresel siyonizme destektir”

Yatırım için insanların altına yönelmesi gerektiğini söyleyen Seyidoğlu, “Altın yatırım araçları içerisinde uzun vadede en büyük kar getiren madendir. Bankaların faiz karşılığı yaptığı fonları haram olmakla birlikte küresel siyonizme destektir. Yatırımın en doğru adresi altındır. Altının seviyesi şu an yatırım yapmak isteyenler için en uygun fiyattadır.” dedi.

“Faize olan yatırımdan dolayı altın baskılanmış durumda”

Kuyumculuk yapan Divan Orhan ise yaptığı açıklamada, “Şu an altında baskılanma var. Faizler yükseldiğinden beri altın fiyatları baskılandı. Gerçek değeri diğer ülkelerden daha düşük. Bu baskı sona erdiğinde altın yükselecek. Sene sonunda 3 bin lirayı bekliyoruz.” diye konuştu.

“Düğün hazırlığında olanlar ellerini çabuk tutmalı”

Altın fiyatlarının en uygun alım fiyatında olduğunu aktaran Orhan, “Şu an altın en uygun rakamda. Altına rağbet hiç yok sebebi ise faizler. Düğün hazırlığında olanlar şu an ellerini çabuk tutmaları lazım. Bu şekilde giderse baskılama bittiği gibi altın yükselir.” dedi. MURAT ORHAN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *