image

Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk’i ziyaret eden heyette, İl Hakem Kurulu Başkanı Hamdullah Gökmen, İl Hakem Kurulu Üyesi Mehmet Ekren, Dernek Başkanı Mehmet Terece, C Klasman Yardımcı Hakem Şehmus Öğe, Bölgesel Hakemlerden Ahmet Burak Çetin, Sercan Terece, Hamdiye Çelik, Fatma Soysal ve İlimizi temsil eden TFF Üst Klasman Temsilcisi Fatih Aksoy hazır bulundu.

Gerçekleşen görüşmede hakemlerin yaşadığı sıkıntıları, ihtiyaçları ve bazı talepleri hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk; “Futbolun olmazsa olmazı hakem camiamıza çok şey borçluyuz. Çünkü bütün müsabakaların en ağır yükünü onlar çekiyor. Gerçekten yaptıkları görev son derece zor ve bir o kadarda önemli.  Kurum olarak her zaman hakemlerimizin yanındayız.” dedi.

“Futbol hakemliği zor ve meşakkatli bir meslektir”

Kendilerine gösterilen ilgi ve alakadan dolayı memnuniyetini ifade eden İl Hakem Kurulu Başkanı Hamdullah Gökmen, herkesin futbolun bir parçası olduğunu söyledi. İl Hakem Kurulu Başkanı Hamdullah Gökmen, “Futbol hakemliği, gözlemciliği ve temsilciliği zor ve meşakkatli bir meslektir. Bu görevlerde bulunan arkadaşlarımızda bu mesleğin hem güzelliğinin hem de zorluğunun farkındalar. Bizler de bu işe gönül vermişiz. Batman Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Sayın Mehmet Şafi Özperk nezrinde kurumla koordineli bir şekilde çalışıyoruz. Hepimiz futbola ve spora hizmet ediyoruz.” ifadelerini kullandı. (HABER BÜLTENİ)

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *