image

Aksa FM Genel Yayın Yönetmeni Rıdvan Yıldırım, 13 Şubat Dünya Radyo Günü münasebetiyle gazetemize açıklamalarda bulundu. Aksa FM olarak önemli bir misyon yüklendiklerini, Batman halkının her anlamda sesi olmaya çalıştıklarını, halkın maddi ve manevi ihtiyaçları doğrultusunda yayın yaptıklarını söyledi.

Sloganlarının, “İslam Ümmetinin Sesi” olduğunu vurgulayan Yıldırım, Gazze direnişi sürecinde bu misyonlarını en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştıklarını söyledi.

Yıldırım, halkın duygu ve taleplerine tercüman olduklarını belirterek, “Gazze direnişi sürecinde Batman halkının duygularına tercüman olduk. Halkın bu konudaki taleplerini çekinmeden dillendirdik. İsrail ürünlerini boykot çağrısı olsun, ilimizde yapılan etkinlikleri gündeme getirme olsun, daha birçok konuda halkımızın duygularına tercüman olduk” ifadelerini kullandı.

Toplumda manevi değerlerin güçlenmesi konusunda da ciddi programları olduğunu söyleyen Yıldırım, ““Radyomuzda İslami hassasiyetlere azami dikkat ediyoruz. Aile eğitimden, Peygamberimizin siyer ve örnek ahlakı, peygamber kıssaları, Kur’an ayetleri ve emirlerine önem verme, sünneti yaşama, toplumun örf ve değerlerine saygıyı esas alıyoruz. Yayınlarımızda çocuklara, gençlere, bayanlara, yaşlılara ve her kesime yönelik programların yanı sıra, ilahi ve ezgilerle de dinleyicinin karşısına çıkıyoruz.” dedi.

Batman’ın yerel sorunlarını gündeme getirme, halkla yetkililer arasında köprü olma gibi bir görevlerinin de olduğunu belirten Yıldırım, “Her sabah yerel basından haberleri dinleyicilerimizle paylaşıyoruz. İlimizin sorunlarını, vatandaşlarımızın taleplerini gündeme getiriyoruz.  Sorunları yetkililere ulaştırmaya çalışıyoruz” dedi.

Halkın ve gençliğin arasında manevi duyguların gittikçe zayıfladığı bir dönmede radyolarının çok önemli bir misyon yüklendiğini ifade eden Yıldırım, halktan ve yetkililerden radyolarına sahip çıkılmasını, destek verilmesini istedi. MUHARREM KAYIK

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *