image

Necat Nasıroğlu Külliyesi Hatice Nasıroğlu Konferans Salonu'nda düzenlenen AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı'na katılan Eski Ekonomi Bakanı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, Ak Parti belediye başkan adaylarının hayırlı olmasını diledi.
Aday tanıtım toplantısında konuşan Zeybekçi, "Biz deriz ki, bu ülkeye hizmetkar olacağız. Biz bu aziz millete hizmetkar olmayı Allah'ın bir lütfu olarak görüyoruz. Bizim farkımız o. Onlar, 'Dağdaki çobanla benim oyum bir mi?' der. Biz dağdaki çobanı da benim milletimin en ücra köşesindeki işçi kardeşimi de köylü kardeşimi de başımızın tacı yaparız. Onların genlerine aykırı hizmet etmek. Yapamazlar. İsteseler de söyleyemezler. Gönüllerinden geçmez. Biz Allah'ın izniyle bunların hepsini birlikte yapacağız." ifadelerini kullandı.

31 Mart seçimlerinin Ak Partinin zaferi ile sonuçlanacağına inandığını belirten Zeybekci, "Kimsenin elini bırakmayacağız. Gözünün içi gülmeden kimsenin elini bırakmayacağız. Ve öyle bir şey olacak ki 31 Mart burada AK Parti hizmetkar bayrağını Batman Belediyesi'ne çektiğimizde o hafta içerisinde gelip Batman Belediyesi'nin önünde zeybek oynayacağım." dedi.
MUSTAFA KAYNAK

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *