image

Birinci Cadde esnafını ziyaret eden AK Parti Belediye Başkan adayı Adil Sebati Ceylan, projelerini anlattı. Esnafa hayırlı işler temennisinde bulunan Ceylan, sorun ve taleplerini de dinledi. Esnaf ise ziyaretten duydukları memnuniyetleri dile getirerek sorun ve taleplerin bire bir dinlenmesinden dolayı teşekkürlerini sundular.

Ziyaret sonrası açıklamada bulunan Ceylan, hizmet anlamında Batman'ı daha ileriye taşımayı amaçladıklarını söyledi.  Ceylan, "Şehrimizi 31 Mart seçimleriyle birlikte Türkiye Yüzyılı hedeflerine ve gerçek belediyeciliğe ulaştırmaya kararlıyız'' diye konuştu.

TOPRAĞI VE ÇEVRESİ TEMİZ BİR BATMAN'I OLUŞTURACAĞIZ

Ceylan, yenilikçi bir belediyecilik anlayışıyla afetlere dayanıklı, dirençli ve sağlam bir şehir inşa edeceklerini anlattı. İklim değişikliğine uyumlu, yeşil dönüşümü başaran, havası, suyu, toprağı ve çevresi temiz bir Batman'ı oluşturacaklarını ifade eden Ceylan, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Akıllı uygulamaların yanı sıra yerel kalkınma odaklı ekonomisi değer üreten bir şehir olacağız. Gençler, çocuklar, yaşlılar, engelliler, kadınlar ve tüm toplumsal kesimlere karşı duyarlı sosyal belediyecilik anlayışını hâkim kılacağız. Kültür sanat çalışmalarımızı geliştireceğiz. " MUHARREM KAYIK

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *