image

Hava sıcaklıkların düşmesi ve kar yağışlarının başlamasıyla sokak hayvanları sıcak yer arayışına girdi.

Etkili olan yağmur ve kar yağışı ile birlikte insanlar korunmak ve ısınmak için çözümler bulurken sokakta bulunan hayvanlar ise sıcak yer arayışlarına girdiler.

İlimizde etkili olan soğuk hava, yağmur ve kar yağışı, sokak kedilerini de etkiledi.  

Hasankeyf yolu üzerinde bulunan Ek Sanayi Sitesi, soğuk havadan etkilenen kedilere sıcak bir nokta haline geldi. Sanayi çalışanlarının kullandığı sobanın etrafında toplanan kediler, bu sıcak alanı ısınmak için tercih ediyor.

Sanayi sitesinde çalışanlar, soğuk kış günlerinde işlerini sürdürürken, kendilerine beklenmedik bir misafir buldular: sokak kedileri.

Bu sevimli dostlar, sanayi sitesindeki sobanın önünde bir araya gelerek soğuktan korunmaya çalışıyor. Kedilerin sobanın sıcaklığına olan ilgisi, işçiler arasında sıcak bir dostluk ve yardımlaşma duygusunu da beraberinde getiriyor.

Sanayi çalışanları, bu sevimli misafirlerine sıcaklık ve koruma sağlamak adına ellerinden geleni yapıyor. Kedilere yiyecek ve su temin eden işçiler, onların soğuk hava koşullarında daha rahat bir şekilde hayatta kalmasına yardımcı oluyor.

Ek Sanayi Sitesi'ndeki bu güzel dayanışma ve yardımlaşma örneği, soğuk hava şartlarının hayvanları da nasıl etkilediğini gösteriyor.

MUHARREM KAYIK

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *