image

Gazze'de yaşanan insanlık dramına dikkat çekmek ve bölgedeki zulme karşı farkındalık oluşturmak amacıyla, Esentepe Külliye Cami önünde başlayacak olan araç konvoyu düzenlenecek.

İslami Sivil Toplum Kuruluşları öncülüğünde gerçekleşecek konvoy, Burak Gross, Körük Kavşağı, Belediye ve varış noktası olarak yine Burak Gross'un bulunduğu noktada sona erecek.

27 Ocak Cumartesi günü saat 13.30’da Esentepe Külliye Cami önünde başlayacak konvoy, Gazze'deki insanlık dramına dikkat çekmek ve bölgedeki zulmü gündeme taşımak için bir fırsat sunacak. Konvoy, sırasıyla Burak Gross, Körük Kavşağı, Belediye ve yine Burak Gross'un bulunduğu noktada sona erecek.

Tüm halk davetli olduğu “Araç Konvoyu etkinliği”, bölgedeki olaylara duyarlılığı artırmak adına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Organizatörler katılımcıların, görevlilerin gösterdiği kurallara riayet edecek bir şekilde etkinliğe katılmasını ve Gazze'deki insanlık dramına karşı duyarlılık oluşturmak adına bir araya gelmelerini istirham ediyor. MUHARREM KAYIK

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *