image

Köylülerin Talep Ettiği Yol Yapılıyor

Değirmendere köyü ve Geyikli Köyü sakinlerinin talebi üzerine iki köy arasındaki 2,2 km’lik yol yapılıyor.

Geyikli köyü ve Değirmendere Köyü sakinlerinin talebi üzerine iki köy arasındaki yapılan 2,2 km’lik yol çalışmalarını, Kozluk Kaymakamı Ekrem Güngör yerinde inceledi.

Batman Valisi Ekrem Canalp’ın Kozluk köylerinde daha önce yaptığı halkla buluşma toplantılarında köy sakinleri ve muhtarları tarafından, Geyikli köyü ve Değirmendere köyü arasına yol yapılması talep edilmişti.

Şu anda yapımı devam eden Değirmendere Köyü ve Geyikli köyü arasındaki 2,2 km’lik yol çalışmasını yerinde inceleyen Kozluk Kaymakamı Ekrem Güngör, çalışmaların tüm köy halkına hayırlı olması temennisinde bulundu.

Güngör, Ayngebire Bahar Şelalesinde de İncelemelerde Bulundu


Kozluk Kaymakamı Ekrem Güngör, Kozluk’ta yapılan projeleri yerinde inceleme programında, Ayngebire Bahar Şelalesini turizme kazandırma projesi kapsamında şelale çevresinde yapılan çalışmaları da yerinde inceledi.

Kaynağı Mereto Dağı’ndan olup yaklaşık 65 metre yükseklikten akan, bitki örtüsü ve doğasıyla görenleri hayran bıraktıran Ayngebire Bahar Şelalesine, hazırlanan proje ile turizme kazandırılarak daha fazla ziyaretçi kazandırılması planlanıyor.

Çalışmaları yerinde inceleyen Kaymakam Güngör’e Kozluk İlçe Belediye Başkanı Ayhan Eren de eşlik etti.MUHARREM KAYIK

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *