image

Ak Parti Batman Belediye Başkan Adayı Adil Sebati Ceylan ve Ak Parti Batman İl Başkanı Akif Gür, ilimizdeki basın mensuplarıyla kahvaltılı programda bir araya geldi. Etkinlikte ilk söz alan Gür, başkan adayları Ceylan’ı tanıttı. Ceylan’ın çalışkan, dürüst, girişimci bir iş adamı olduğunu söyleyen Gür, Batman halkının oylarına talip olduğunu söyledi.

Daha sonra mikrofonu eline alan Ak Parti Batman Belediye Başkan Adayı Adil Sebati Ceylan, kendisiyle ilgili bilgilendirmede bulundu. Mühendis olduğunu söyleyen Ceylan, uzun bir süredir iş dünyasında aktif olarak bulunduğunu ve Batman’ın istihdam alanında gelişimine katkı sağladığını belirtti.

Kim seçilirse seçilsin öncelikli hedefin Batman’a hizmet olduğunu söyleyen Ceylan, seçildiği takdirde ilimizdeki işsizliği azaltamaya çalışacağını ve istihdama önem vereceğini ifade etti. Batman’ın sorunlarından, sıkıntılarından haberdar olduğunu vurgulayan Ceylan, kuracakları güçlü bir ekiple Batman’ın kalkınması için ciddi projeler üretip hayata geçireceklerini söyledi.

Diğer partilerin adaylarına da başarılar dileyen Ceylan, kim seçilirse seçilsin öncelikli amacın hizmet olması gerektiğini, seçilecek kişinin ideolojik davranmaması gerektiğini ifade etti.

Programda basın mensuplarının sorularını da cevaplayan Gür ve Ceylan, önümüzdeki belediye seçimlerinin Batman’a hayırlı olmasını dilediler.MUHARREM KAYIK

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *